Domov
Turnir v odbojki na mivki v Jurovčaku PDF Natisni E-pošta

26.maj 2005

No pa smo doživeli povratni turnir v odbojki. V soboto 26.6. smo bili povabljeni na vsakoletni turnir v odbojki, ki poteka v organizaciji gostišča Jastreb v Jurovčaku na Hrvaškem. Seveda smo se turnirja udeležili z velikim veseljem.

Povezovanje med krajema oziroma občinama se nam zdi pomembno saj imamo v obeh kaj videti. Jurovčak, ki je od mejnega prehoda Gibina oddaljen približno deseti kilometrov, se lahko pohvali s pestro gostinsko ponudbo.

Gostišče Jastreb ima poleg bogate kulinarične ponudbe (posebnost je sir imenovan turoš) na razpolago pravi športno zabaviščni park. Igrala za otroke dopolnjuje igrišče za odbojko na mivki.

Poleg gostišča Jastreb velja omeniti tudi Potrti kotač, ki prav tako ponuja dobrote pridelane v okolici in muzej starih kmečkih pripomočkov na prostem.

Morda največja privlačnost kraja pa predstavljajo terme Sv. Martin na Muri. Te se lahko pohvalijo s številnimi objekti. Med te spadajo tudi pokriti bazen, tobogani,...

Vse naštete znamenitosti kraja so pripomogle k temu, da smo se člani kluba v Medžimurju počutili odlično. Tudi naši dve ekipi, ki sta nastopali na turnirju.

Več slik v Fotogaleriji (sezona2005).