Domov
Arhiv novic s stare spletne strani PDF Natisni E-pošta

Na tej strani lahko najdete novice, ki so bile objavljene na prejšnji spletni strani Kolesarskega kluba TIM MLIN Beltinci.

 

26.11.2007
ZAKLJUČEK KOLESARSKEGA LETA 2007

Zaključek bo v petek 7.12.2007 ob 19:00 v restavraciji V grajskem stolpu v Beltincih. Vljudno vabljeni vsi člani in članice kluba. Prosim, da svoj prihod potrdite s klicem (Leon 031 343 033, Simon 041 705 638) ali pa sporočilom na elektronski naslov Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. . Stroške večerje bo poravnal klub.

26.11.2007
USPEL POTOPIS O MEHIKI

V klubu zadovoljni ugotavljamo, da je potopis o Mehiki zelo lepo uspel. Visoka udeležba odraža dobro delo kluba in njegovih članov. Še posebej se zahvaljujemo Tadeji in Damjanu, ki sta na zanimiv način predstavila svoja doživetja. Hvala tudi vsem, ki ste pomagali pri organizaciji dogodka. Nekaj slik lahko ogledate tukaj.

UO TIM MLIN

12.11.2007
POTOPIS MEHIKA

Naslednji potopis bo že 23.novembra (beltinski grad ob 19h). Tokrat bo na vrsti Mehika. Sveže vtise bosta predstavila Tadeja Küzma in Damjan Kolar. Vljudno vabljeni.

12.11.2007
POTOPIS MEHIKA

Naslednji potopis bo že 23.novembra (beltinski grad ob 19h). Tokrat bo na vrsti Mehika. Sveže vtise bosta predstavila Tadeja Küzma in Damjan Kolar. Vljudno vabljeni.

03.11.2007
MARTINOV POHOD

v soboto, 3. novembra je Martinov pohod, tek in kolesarjenje. Več o tem TUKAJ. Trenutno se zainteresirani člani bolj nagibamo k pohodu (cca. 20km), lahko pa tudi tečete oz. kolesarite. Bratončarji so vedno bili dobri organizatorji (skupaj z organizatorji iz Radenec), da o bujti repi in krapcih sploh ne govorimo. Vabljeni!

9.11.2007
KK TIM MLIN Beltinci prireja potopisni večer: Kambodža. Predstavljata Vida TOš in Matjaž KORENJAK, Beltinski grad, petek 9.november ob 19h.

08.05.2007
Naslednji maraton je v Beltincih in sicer v nedeljo 16.9. Klub bo v celoti poravnal štartnino vsem udeleženim članom in članicam. Zaradi klubske prijave prosim za predprijave do petka, 14.septembra.

Najavljamo tudi zadnji večji maraton pred zaključkom kolesarske sezone Rekreativni kolesarski maraton Triglav-Kema po občini Puconci. Zgodil se bo 23.9. s startom ob 10.30 uri pred upravno zgradbo Občine Puconci v Puconcih. Več informacij o maratonu lahko najdete tukaj.

28.02.2007
Zbor članov je za nami. Udeležil se ga je tudi župan občine Beltinci g. Kerman. Hvala vsem za udeležbo.

Sprejeli smo tudi predviden koledar prireditev za leto 2007 in si ga lahko ogledate tukaj. Priložena je tudi predloga donatorske pogodbe. Prosimo, da si jo vsi, ki lahko pridobite denarna sredstva od potencialnih donatorjev (pogodbo je potrebno podpisati in opremiti s pečatom v dveh izvodih) shranite na svoj računalnik tukaj.

Poklačimo v novo sezono!

05.02.2007
Naslednji dogodek na klubskem koledarju je občni zbor. Ta bo v soboto 24. februarja ob 18.00 uri v gostilni DUH v Beltincih. Vljudno vabljeni.

05.02.2007
KK TIM MLIN je zelo uspešno izpeljal tudi prvo prireditev v letu 2007, to je tematski večer s slovenskim ekstremnim kolesarjem MARKOM BALOHOM. Skupaj z vodjem ekipe na RAAM-u 2006 Andrejem Petrovičem, sta na zelo zanimiv način predstavila dogodke z lanske najtežje kolesarske preizkušnje. Vsem skupaj, tudi Markovi ženi Irmi in najmlajši hčerki Tei, hvala za obisk.

11.01.2007
KK TIM MLIN prireja tematski večer s slovenskim ekstremnim kolesarjem MARKOM BALOHOM. Je državni in svetovni rekorder, udeleženec dirke po Ameriki (RAAM). Vse skupaj se bo dogajalo v petek 2. februar ob 19.00 uri v grajski dvorani beltinskega gradu. Vljudno vabljeni. Vstop prost!

Celotno vabilo.

01.01.2007
KK TIM MLIN vsem svojim članom, njihovim bližnjim in vsem obiskovalcem spletne strani v letu 2007 želi obilo zdravja, sreče, uspehov in kilometrov na kolesu!

21.11.2006
KK TIM MLIN vabi na zaključek sezone, ki bo 2.12.2006 v gostišču PREKMURSKA IŽA v Ižakovcih. Zaradi lažje organizacije vas prosimo za prijave tukaj.

Oglej si vabilo!

21.11.2006
KK TIM MLIN je še enkrat več uspešno izpeljal potopis. Privlačne zgodbe naših kolesarjev so napolnile grajsko dvorano gradu v Beltincih. Hvala še enkrat Tomažu, Damjanu ter Boštjanu, vsem, ki so pomagali pri izvedbi in seveda ostalim udeležencem.

21.11.2006
KK TIM MLIN organizira vadbo v fitnesu v Radencih (prostori teniškega kluba pri hotelu Radin). Za večmesečno uporabo (do konca marca) je le cena po osebi 1.500 SIT. Vsi, ki bi želeli hoditi na fitnes javite. Vsi, ki ste že lani hodili, lahko fitnes obiskujete od danes naprej.

25.10.2006
POTOPIS TOUR DE FRANCE IN NORDKAPP

KK TIM MLIN Beltinci

prireja potopisni večer v dveh delih:

1. Etapa Tour de France (predstavlja Tomaž Tratnjek)

2. S kolesom na Severni rt – Nordkapp (predstavljata Damjan Kolar in Boštjan Marolt)

v soboto, 18. novembra ob 19.00 uri

v grajski dvorani v BeltincihVabljeni !Člani kolesarskega kluba Tim Mlin Beltinci smo letošnje poletje bili zelo dejavni. Tomaž Tratnjek je na amaterski različici Tour de France-a prekolesaril etapo, ki je vodila iz mesta Gap preko 2.360 m visokega Col d'Izoarda do slovitega vzpona na Alpe d'Huez.

Damjan Kolar in Boštjan Marolt pa sta pri temperaturi blizu ledišča dosegla najsevernejšo točko v Evropi – Nordkapp in doživela polarni dan. Ne zamudite zanimivih zgodb naših kolesarjev! Vstop je prost.07.09.2006
BELTINSKI KRONOMETER

Datum prireditve: sobota, 16. september 2006
Start in cilj: pred občinsko zgradbo v Beltincih
Čas prireditve: od 14:00 do 15:00 zbiranje prijav, ob 15:15 start, zaključek predvidoma ob 18:00 h.
Proga: Beltinci – Gor. Bistrica – Beltinci (štart pred občinsko zgradbo v Beltincih in obračališče pri križu v Gor. Bistrici).
Dolžina proge: 10,6 km.
Udeleženci vožnje: člani KK TIM MLIN, občani občine Beltinci, društvo DIMEK Beltinci ter povabljeni gostje.


Skupno število udeležencev se omeji na 100. Priporočamo predprijave.
Za podrobnejši opis klikni tukaj.07.09.2006
Pred nami je pester vikend kolesarskih prireditev. V soboto 9. septembra je v Lendavi na sporedu maraton Nafta Group, ki ga organizira ŠD Dokonca Lendava.

Tisti, ki pa vam sobotno kolesarjenje ne bo dovolj, pa boste imeli priložnost že naslednji dan 10. septembra, ko bo v Moravskih Toplicah maraton Terme 3000. Tokrat bo organizator prireditve Športna zveza Mor. Toplice. Podrobnejše informacije glede obeh dogokov bodo posredovane po elektronski pošti.

10.07.2006
DNEVNIK POPOTNIKA ČAMIČA IN KOMPANJONA MAROLTA - KOLESARJENJE PO SKANDINAVIJI

6.julij
Lep pozdrav iz severa Laponske. Žal greva komaj zdaj na kolo, ker je pot do sem res dolga. Startala bova sicer drugje kot sva nacrtovala, to je cisto pri meji z Finsko. Potem jo bova prevozila po juzni meji.Sledila bo NorveŠka. Upam, da že danes. Pot sva malo spremenila zaradi nasvetov domačinov,ki so res prijazni in
gostoljubni. Obenem pa sva pa tud malo skrajŠala kolesarsko pot in to za kakih 200 km. Trenutno ne morem napisati imen krajev, ker nimam pri seb karte. Slik pa zaenkrat ne morem poslatI, ker se bojijo, da ne bi preveč brskal po njihovem računalniku! Se slišimo in pozdravi ostale!

9.julij
Lep pozdrav iz Alte, kjer sva se končno malo posušila. Malo se že pozna tri dni kolesarijenja, pa tudi premalo najverjetneje jeva. Taktiko bo potrebno spremeniti. Pa še koleno me boli , tako da me mora Marolt
čakati na vrhu klanca. Marolt se dobro drži, se je pa začel gnes nekaj "zoperstavljeti najinim načrtom". Cilj je, da prispeva v dveh dneh na Nordkapp. Do tja je še 240 km. Problem je vreme. Čisto naju premoči. Pri 10 stopinjah pa se ne moreš hitro posušiti. Zaenkrat je to to. Fajn boj pa se se slišimo!

POKLAčI!

10.07.2006
TOMAŽU JE USPELO!
Z velikim zadovoljstvom sporočamo novico, da je članu KK Tim Mlin Tomažu Tratnjeku uspelo prekolesariti 191,1 km dolgo etapo amaterske različice Toura de France-a. Osvojil je 3187 mesto (med več kot 9000 kolesarji) s časom 9 ur in 15 minut. Iskrene čestitke v imenu kluba!03.07.2006
Začel se je čas dopustov in čas kolesarjenja. Dobesedno to velja za člana kluba Damjana Kolarja-Čamiča in njegovega sotrpina Boštjana Marolta, ki sta se danes podala na kolesarjenje po Skandinaviji.

Njuna pot ju bo vodila z avtomobilom preko Avstrije, Nemčije, Danske, kjer se bosta vkrcala na trajekt v
mestu Frederikshavn in se izkrcala v Švedskem pristaniscu Goteborg. Do mesta Kiruna bosta potovala ob vzhodni obali Švedske, kjer bosta prvič sedla na kolesa.


Kolesarska trasa, ki obsega približno 1500 km, bo sekala naslednja mesta: Kiruna, Rautas, Tornetrask, Abisko, Bjorkliden, Riksgransen, Bjerkvik, Fossbakken, Setermoen, Andselv, Moen, Heia, Olteren, Skiboten, Olderdalen, Storslett, Karvik, Burfjord, Alta, Leirbotn, Skaidi, Olderfjord, Revpak, Kafjord, Honningsvag, NORDKAPP - to je njun cilj.

Nato se nameravata vrniti nazaj do Kirune po naslednji poti:
Olderfjord, Laksell, Karasjok, Mieron, Enontekjo, Palojoensuu, Karesuando, vresoppero, Vittangi, Svappavaara, Jukkasjarvi - KIRUNA. Člani kluba jima želimo vzdržljive noge in trde riti!

03.07.2006
Začetek toura pomeni tudi razburljive gorske preizkušnje v Alpah. Z eno izmed njih se bo spopadel tudi naš član Tomaž Tratnjek. Na amaterski različici Tour de France-a bo prekolesaril etapo, ki vodi iz mesta Gap preko 2.360 m visokega Col d'Izoarda ( 32km vzpona med 4% in 11%) do slovitega vzpona na Alpe d'Huez, kjer je tudi cilj etape. Člani kluba mu želimo v Franciji vse najboljše!

03.07.2006
Začela se je ena izmed treh največjih kolesarskih dirk francoska pentlja - Tour de FRANCE 2006. Za kolesarji sta dve od dvejsetih etap. Začetek je zaznamovala prepoved nastopanja za nekatere najboljše kolesarje (Ulrich, Basso, Vinokurov), ki bi naj bili vpleteni v dopinško afero. Dirko lahko v živo spremljate na uradni strani http://www.letour.fr/ toura. Na dirki nastopata tudi Matej Mugerli-Liquigas in Tadej Valjavec-Lampre.

06.05.2006
Kaj: MARATON AJDA

Kdaj: nedelja, dne 11. junija 2006
Kje: Moravske Toplice – športni park NP Terme 3000 Moravske Toplice
Pričetek: štart maratona ob 10 uri
Štartnina: 3.000,00 SIT - imetniki olimpijske kartice 500 Sit popusta
2.500,00 SIT - upokojenci, društva in organizirane skupine
2.000,00 SIT - osnovnošolci, dijaki in študentje
1.000,00 SIT - dobijo samo majico in kopanje po ugodni ceni
Ugodnosti: malica, spominsko majico, spominsko kolajno-broškou,
vsi imajo kopanje v Termah 3000 po ugodni ceni
Proge: 82,3 km – veliki maraton
50,4 km – srednji maraton
22 km – mali maraton
10 km – družinski maraton

25.5.2006
V nedeljo 28.maja bo že 10.Kolesarski maraton občine Tišina s pričetkom ob 10:00 uri v Tropovcih (prostori KK Tropovci, Kolesarska ulica 64).

Če se nas bo prijavilo 10 oz. več, bomo imeli skupinski popust. Polna cena je 3000 SIT, kot klub bomo imeli 500 SIT popusta, dodatnih 500 SIT pa bo sofinanciral klub. Štartnina po članu bo torej 2000 SIT. Vsak dobi bograč, kolesarski nahrbtnik ter sodeluje v žrebanju nagrad.

Predprijave na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. oziroma se dobimo VSAJ pol ure prej v Tropovcih, da popišemo člane in damo naročilnico kluba. Dobimo se pred prijavnim mestom! Ker gre za prvi maraton vabljeni v čimvečjem številu!

Podrobnejše informacije o maratonu .

25.5.2006
V soboto 27.maja je ljubilejna že 10. bogračijada, ki jo pripreja Zvezda-Diana, Murska Sobota.Klub bo imel svoj štand. Vabljeni na bograč. Ker je na razpolago samo 17 porcij pohitite. Kuhamo od 13:30 do 16:00 ure. Ne dvomimo v kvaliteto, tako da bodo zaloge hitro pošle...

28.4.2006
KK TIM MLIN Beltinci, v petek 19.5 s startom ob 18:00 uri pred občinsko zgradbo, organizira kronometer, ki je namenjen članom kluba, občanom občine Beltinci in gostom kluba. Skupno število udeležencev se bo omejilo na 65. Tekmovalo se bo v različnih kategorijah. podrobnejši opis (razpis kronometra) dobite tukaj.

13.4.2006
KK TIM MLIN Beltinci prireja potopisni večer: INDIJA- dežela velikih kontrastov in prostranstev, v petek, 21. aprila ob 20:00 v Beltinskem gradu v grajski dvorani. Predstavljali bosta dr. Erika Zelko in misijonarka Marija Sreš.

Vljudno Vabljeni!

2.4.2006
Vljudno vabljeni na potopis, ki ga prireja KK TIM MLIN v soboto 8.aprila v grajski dvorani v gradu v Beltincih ob 20:00 h. Naša naslednja destinacija je Japonska dežela tradicije in znanstvene fantastike. Predstavljala bo Barbara Magdič.

10.3.2006
Vljudno vabljeni na potopis, ki ga prireja KK TIM MLIN v soboto 18.marca v grajski dvorani v gradu v Beltincih ob 20:00 h.

KUBA - dežela cigar, ruma, lepih deklet in raj za kolesarje…

Če človek potuje dvakrat v tako oddaljeno deželo potem ga le-ta mora prepričati!

Kubo smo doživeli od blizu

... iz avtomobila,
... v stiku z domačini in njihovimi družinami, kjer smo spali in se prehranjevali,
... s kopanjem na divjih plažah, kjer so bili le kilometri peska, školjke in mi,
... s plesanjem v Casah di Trova, kjer so nas domačini učili salse,
... v zelo tesnem srečanju z delfini....in še in še!

Je dovolj razlogov da nam prisluhnete?


Cvetka & Tinek
Ivo & Lidija

10.3.2006
KK TIM MLIN uspešno opravil občni zbor. Veseli predvsem ugotovitev o uspešno zaključeni sezoni 2005 in zelo pozitivna ocena delolovanja kluba s strani župana občine Beltinci g. Milana Kermana. Zelo dobro je sodelovanje z društvom ljubiteljev starodobnih koles Dimek ter ostalimi sorodnimi društvi. KK TIM MLIN je postal tudi del Športne zveze Beltinci.

Nekaj slik za pokušino.

10.3.2006
Začele so se tudi že bitke za Pro-tour točke. Trenutno poteka več odmevnih kolesarskih dirk. Med njimi tudi Tirreno-Adriatico in Pariz-Nica (PT). Nekatere dirke lahko preko televizijskega prenosa neposredno spremljate na Eurosportu. Na Eurosportu lahko spremljate dirke v živo tudi preko interneta. Če so vam pa ljubše novice v slovenskem jeziku poiščite relutate na Siolu.

2.2.2006
Član kluba Tomaž Tratnjek bo letos poskusil prevoziti etapo na amaterski različici Tour de France-a. Letošnja etapa vodi iz mesta Gap preko 2.360 m visokega Col d'Izoarda ( 32km vzpona med 4% in 11%) do slovitega vzpona na Alpe d'Huez, kjer je tudi cilj etape.

2.2.2006
Profesionalni kolesarji so že začeli s tekmovanji. Pridno si zmage nabira belgijski šprinter Boonen. Sicer pa je minuli mesec januar čas za predstavitve moštev za letošnjo tekmovalno sezono. Nekatere med njimi...Saunier Duval-Prodir, Discovery Channel, T-Mobile, Gerolsteiner,...

28.12.2005
Ne pozabite da imate vsi, ki ste se prijavili, možnost koriščenja fitnesa v Radencih, kolesarski popust pa lahko uveljavljate v trgovini Bike-Center (Mor.Toplice), Freerider (Mur.Sobota) in Pro-Bike (Ljutomer).

V decembrski številki beltinskega občila Mali Rijtar je izšel članek o klubu s skupinsko fotografijo. S strani občine Beltinci smo bili tudi pohvaljeni za dobro sodelovanje.

28.12.2005
Športne torbe z logotipom kluba bodo kmalu prispele. Še vedno pa zbiramo naroČila za DVD-sezona 2005, ki ste ga premierno videli 3.decembra na zaključku. Prijave pošljite na elektronsko pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Vsi, ki ste naročili kolesarske majice, boste le-te prejeli pred novo kolesarsko sezono.

19.11.2005
Zaključek sezone bo 3. decembra (sobota) ob 18.00h v gostilni Duh v Beltincih! Zaradi lažje evidence vas prosimo, da prijave pošljite na elektronsko pošto Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. oz. vašo udeležbo potrdite preko telefona pri Leonu (031 343033), Simonu (041 705638) ali Sebastjanu (041 357760).

19.11.2005
KK TIM MLIN nudi za člane kvalitetne športne torbe, namenjen za fitnes, krajše potovanje (maratoni) po ceni 2.300 SIT, z vezenim logotipom Tim Mlin pa 2.500 SIT. Torba je črne barve, ima 4 predale in mrežico. Prosim, da tisti, ki bi torbo imeli, čim prej javite (še ta teden!).

5.11.2005
Veseli nas, da se je naš predsednik vrnil v našo sredino. Želimo mu hitro okrevanje.

5.11.2005
Sporočamo, da vsi člani, ki ste se prijavili za obiske fitnesa v Radencih lahko začnete s treningom. Ob prihodu se identificirajte s klubom in imenom.

5.11.2005
Paket kolesarskih novic.

Magnus Backstedt (Liquigas-Bianchi) je na dirkališču v Newarku (Anglija) poskušal postaviti nov svetovni rekord v vožnji za motorjem. Na polovici proge je bil že prepočasen. Več...
V palači Palais des Congres v Parizu predstavili traso Dirke po Franciji za leto 2006. Strokovnjaki so jo ocenili kot klasično, a tudi kot eno izmed najtežjih v zadnjih letih. Trasa 93. izvedbe francoske pentlje bo potekala v obratni smeri urinega kazalca. V 20 etapah bodo kolesarji prevozili 3600 kilometrov. Več...


25.10.2005
V nedeljo ob 16:00h se zberemo v Gančanih pred gostilno Olaj. Od tam se bomo odpeljali do vinotoča Puhan v Bogojini na dodole in degustacijo vin. Ne pozabite, da je ponedeljek prosti dan. V Bogojino gremo z avti.

Glede na to, da je za konec tedna napovedano ugodno vreme bi lahko odpeljali še eno izmed zadnjih skupinskih voženj. Start v nedeljo zjutraj ob 10:00 pred gostilno Olaj v Gančanih.

S sobote na nedeljo se ura pomakne nazaj, zato upoštevajte nov čas!!

25.10.2005
Kolesarska sezona se izteka. Kolesa bomo počasi peljali na servis in jih pripravili na naslednjo sezono. Člani imate v Bike-Centru v Moravskih Toplicah in trgovini Freerider Murski Soboti popust tudi na servis, ne samo na kolesarsko opremo.

25.10.2005
Prijave na fitnes! Tudi letos nudi KK TIM MLIN Beltinci zimske priprave v Športnem centru v Radencih (zraven hotela Radin). Članom je omogočen 5 mesečni vstop v fitnes po zelo ugodni ceni (1500 SIT po osebi za 5 mesecev). Vsi zainteresirani se lahko prijavijo preko poste elektronske pošte ali po telefonu 031-343-033 (Leon) ali 041-705-638 (Simon). Člani bodo fitnes lahko koristil šele po plačilu 1500 SIT, od tistega trenutka naprej bo namreč uvrščen na listo koristnikov fitnesa.

12.10.2005
V petek, 14.oktobra ob 18:00 bo že 8. kostanjev piknik pri starem mlinu v Beltincih. Pogoj je seveda stabilno vreme. Vabljeni v čim večjem številu. Pripeljite svoje bližje, ateke in mamice pa tudi otroke.

12.10.2005
Oglejte si galerijo z 5.kolesarskega maratona v Puconcih, ki je bil odlično organiziran.

4.10.2005
2. Kronometer v Beltincih je spet uspel. Absolutni zmagovalec je bil ponovno Dominik Šteiner, ki je imel
povp.hitrost 37,79km/h. Čestitamo vsem udeležencem in se zahvaljujemo tistim, ki so pomagali pri realizaciji kronometra. Prispevek in fotogalerija.

4.10.2005
Kljub zmagi Bettinija (Quick Step) prvi zmagovalec Pro Toura Danilo Di Luca (Liquigas-Bianchi). Več...

4.10.2005
Blaža Klemenčič (Pintatim) osvojila prvo zmago v svetovnem pokalu v maratonu. Več...

26.9.2005
Maratona v Puconcih se je udeležilo kar 20 naših članov in članic. To je doslej najštevilčnejša udeležba KK TIM MLIN Beltinci na maratonih doslej! Čestitamo!

26.9.2005
Naslov svetovnega prvaka v absolutni kategoriji je osvojil Boonen (BEL) pred Valverdejem (špa) in Geslinom (FRA). Najboljši med Slovenci je bil Janez Brajkovič. Dobro je se odrezal tudi Gorazd Štangelj, ki je dolgo vozil v vodilni skupini. Več...

22.9.2005
Trenutno poteka svetovno prvenstvo v kolesarjenju. Tekmovalci so se že pomerili v vožnji na čas. V kategoriji do 23 let, v kateri je lani Janez Brajkovič osvojil naslov svetovnega prvaka, je Simon Špilak (nekdaj Radenska Rog Tropovci) zasedel odlično 5.mesto. Več...

21.9.2005
Ponovitev kronometra za člane KK TIM MLIN. Ob zadostnem številu zainteresiranih članov bomo v soboto 2.10. izvedli drugi kronometer v sezoni. Namen dogodka je testiranje lastnih sposobnosti. Prijavite se s pomočjo elektronske pošte. Ker bo kronometer potekal na isti trasi imate odlično priložnost, da ocenite svoj napredek!

21.9.2005
Zadnji kolesarski maraton v sezoni. Zgodil se bo v nedeljo 25.9.2005 ob 10:30h v Puconcih. Izbrali boste lahko med 50, 30 in 17 kilometerskimi razdaljami. Startnina je 3000 SIT, z olimpijsko kartico 2500.

20.9.2005
Predsednik kluba Leon Mihalič se je skupaj z delegacijo starodobnikov iz društva DIMEK in županom občine Beltinci g. Milanom Kermanom udeležil podpisa pogodbe v Koprivnici. Podpis pogodbe o sodelovanju med društvom DIMEK in koprivniškimi ljubitelji starih koles so zagrešili Štefan Maučec, Jože Slavic in Leon Mihalič na kolesarjenju v Podravsko Slatino.

10.9.2005
Jure Robič ponovno najboljši. Prijatelj našega kluba je na Le Tour Direct-u spet dokazal, da je najboljši ultramaratonski kolesar trenutno. Čestitamo!

31.8.2005
KK TIM MLIN se je prijavil na razpis občine Beltince na področju športa.

18.8.2005
- Žal je tudi tokratno prireditev Večer pri starem mlinu zaznamoval dež. Vendar se nismo dali in prireditev izpeljali v prostorih Bara Pri mlinskem kamnu. Zahvaljujemo se vsem, ki ste prireditev pomagali organizirati. Posebna zahvala velja Andiju Sobočanu ter Karčiju in Pišti ter vsem, ki ste nas podprli s svojo prisotnostjo.

16.8.2005
Ker so nekateri izrazili željo po ponovnem naročilu kolesarskih majic bomo začeli sprejemati naročila. Pošljite naročilo po elektronski pošti ali javite na telefon 031 683 223 ali 031 343 033 Leonu (ne pozabite javiti številko dresa).

16.8.2005
V nedeljo je na maratonu v Banovcih padla opazka, da člani KK TIM MLIN nimajo čelad. Kar delno drži. Pozanimali se bomo, koliko bi bila cena za skupno naročilo čelad. Po elektronski pošti boste dobili v kratkem ponudbo.
Arhiv novic